Κόσμος Κλείδωνε το παιδί της σε κλουβί για σκύλους –...

Κλείδωνε το παιδί της σε κλουβί για σκύλους – Το βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση

-

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε μια μητέρα από την Αυστρία τον 12χρονο γιο της.

Η 32χρονη, σε βάρος της οποίας διεξάγεται έρευνα από τις αυστριακές Αρχές, βασάνιζε τον γιο της και τον κρατούσε κλεισμένο μέσα σε κλουβί για σκύλους.

Οι αποκαλύψεις έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη στη χώρα, και η 32χρονη, που έχει κριθεί προφυλακιστέα, προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη μέχρι τη δίκη, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι η κατηγορούμενη παραμένει υπό κράτηση και ότι η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού με την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος της 32χρονης.

Βρήκαν το παιδί σε κωματώδη κατάσταση

Ήταν 22 Νοεμβρίου 2022 όταν κοινωνική λειτουργός που επισκέφθηκε το σπίτι της, βρήκε το αγόρι σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση και κάλεσε ασθενοφόρο. Το παιδί διακομίστηκε με συμπτώματα υποθερμίας στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα του συνελήφθη την επόμενη ημέρα και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι αρχές έστειλαν κοινωνική λειτουργό στο σπίτι της 32χρονης, κατόπιν προτροπής του πατέρα του αγοριού, ο οποίος είναι χωρισμένος και μένει αλλού.

Η γυναίκα κατηγορείται ότι κατέβρεχε τον γιο της «με κρύο νερό πολλές φορές στη διάρκεια της ημέρας, ενώ άφηνε επί ώρες ανοικτά τα παράθυρα του σπιτιού, ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν».

Η μητέρα φέρεται να βασάνιζε το αγοράκι από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Νοεμβρίου του 2022, χτυπώντας το επανειλημμένως, υποσιτίζοντάς το και κρατώντας το κλεισμένο μέσα σε κλουβί για σκύλους.

Η κατάσταση της υγείας του 12χρονου έχει βελτιωθεί σημαντικά μετά την απελευθέρωσή του, αλλά δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της κακοποίησής του, όπως είπε στο AFP ο εκπρόσωπος της αυστριακής αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tanea.gr

Τελευταία νέα

Απολύτως εφικτό να εκλέξει η Νέα Αριστερά ευρωβουλευτές, τονίζει η Αχτσιόγλου

Στόχος της Νέας Αριστεράς είναι να εκλέξει ευρωβουλευτές και αυτός ο στόχος «είναι απολύτως εφικτός», τόνισε η βουλεύτρια Β’2...

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ

Ο Σαντιάγκο Έσε πέρασε από… ανάκριση στα social media του Ολυμπιακού, αποκαλύπτοντας αρκετά πράγματα για τον ίδιο.Ο Αργεντινός μέσος...

«Τερματίστε την κατάληψη» – Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ απειλεί τους φοιτητές με αποβολή

Ο προσωρινός πρόεδρος του Χάρβαρντ, Άλαν Γκάρμπερ, απειλεί με «ακούσια άδεια» τους φοιτητές που έχουν κατασκηνώσει στο πανεπιστήμιο και διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης.«Γράφω σήμερα...

Άγιος Γεώργιος: Αναβίωσαν τοπικά έθιμα σε όλη τη χώρα

Αναβίωσαν και φέτος, ανήμερα της γιορτής του αγίου Γεωργίου, τα τοπικά έθιμα σε ολόκληρη τη χώρα.Τα ξεχωριστά έθιμα του...

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ 0-1: Παγιέ και Μανταντά τελείωσαν την Ευρώπη για τον Δικέφαλο

Όνειρο ήταν και πάει για τον ΠΑΟΚ! Στην «καυτή» Τούμπα που διψούσε για πρόκριση, ο Δικέφαλος τα έδωσε όλα...

Παραδόθηκε ο δράστης που κατέσφαξε 65χρονο στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 29χρονος ως ο δράστης της άγριας δολοφονίας ενός 65χρονου που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 29χρονος...

Πρέπει να διαβάσετε

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ
Συνιστάται σε εσάς