Πολιτική Γιώργος Παπανδρέου για αποτελέσματα: «Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ...

Γιώργος Παπανδρέου για αποτελέσματα: «Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

-

«Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ο αγώνας όμως συνεχίζεται», ήταν το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος επανεξελέγη στην Αχαΐα με 22.223 ψήφους στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως ήρθε η ώρα «η Δημοκρατική Παράταξη να αναδειχθεί ξανά ο γνήσιος εκφραστής των αγώνων και των ονείρων του ελληνικού λαού.

»Να αποτελέσει τη ρεαλιστική, μαχητική και αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ».

Και σημείωσε πως «είμαστε το πραγματικό ανάχωμα απέναντι στη μονοκρατορία της Δεξιάς».

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό πολίτη «να δώσουμε μαζί την επόμενη μάχη για μια δυναμική δημοκρατική φωνή στις επερχόμενες εκλογές» και να στείλουμε, όπως τόνισε, «πιο ηχηρό το μήνυμα της προοδευτικής αλλαγής».

Τέλος, συνεχάρη τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, και όλα τα στελέχη, για την επιτυχία της παράταξης στις εκλογές, καθώς και τους συνυποψήφιούς του στην Αχαΐα.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

Μια φωτεινή μέρα ξημέρωσε για το ΠΑΣΟΚ.

Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε.

Ο αγώνας όμως, συνεχίζεται.

Ήρθε η ώρα η Δημοκρατική Παράταξη να αναδειχθεί ξανά ο γνήσιος εκφραστής των αγώνων και των ονείρων του ελληνικού λαού.

Να αποτελέσει τη ρεαλιστική, μαχητική και αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Είμαστε το πραγματικό ανάχωμα απέναντι στη μονοκρατορία της Δεξιάς.

Ευχαριστώ τον δημοκρατικό λαό της Αχαΐας για την τιμή που μου έκανε να με επανεκλέξει βουλευτή του και μάλιστα, αυξάνοντας κατά σχεδόν 50% τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να δώσουμε μαζί την επόμενη μάχη για μια δυναμική δημοκρατική φωνή στις επερχόμενες εκλογές.

Να στείλουμε πιο ηχηρό το μήνυμα της Προοδευτικής Αλλαγής.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον Πρόεδρο μας, Νίκο Ανδρουλάκη και σε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος που δούλεψαν σκληρά για την επιτυχία μας.

Και βέβαια, να συγχαρώ ιδιαιτέρως όλους τους συνυποψήφιούς μου στην Αχαΐα για τον έντιμο, συνεπή και ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tanea.gr

Τελευταία νέα

Απολύτως εφικτό να εκλέξει η Νέα Αριστερά ευρωβουλευτές, τονίζει η Αχτσιόγλου

Στόχος της Νέας Αριστεράς είναι να εκλέξει ευρωβουλευτές και αυτός ο στόχος «είναι απολύτως εφικτός», τόνισε η βουλεύτρια Β’2...

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ

Ο Σαντιάγκο Έσε πέρασε από… ανάκριση στα social media του Ολυμπιακού, αποκαλύπτοντας αρκετά πράγματα για τον ίδιο.Ο Αργεντινός μέσος...

«Τερματίστε την κατάληψη» – Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ απειλεί τους φοιτητές με αποβολή

Ο προσωρινός πρόεδρος του Χάρβαρντ, Άλαν Γκάρμπερ, απειλεί με «ακούσια άδεια» τους φοιτητές που έχουν κατασκηνώσει στο πανεπιστήμιο και διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης.«Γράφω σήμερα...

Άγιος Γεώργιος: Αναβίωσαν τοπικά έθιμα σε όλη τη χώρα

Αναβίωσαν και φέτος, ανήμερα της γιορτής του αγίου Γεωργίου, τα τοπικά έθιμα σε ολόκληρη τη χώρα.Τα ξεχωριστά έθιμα του...

Με ποιες οφειλές των ιδιοκτητών θα γίνει ο συμψηφισμός της έκπτωσης για μειωμένα ενοίκια

Την απόφαση με την οποία ορίζονται οι οφειλές των ιδιοκτητών που συμψηφίζονται με το δικαίωμα έκπτωσης που έχουν για...

Η ΠΟΕΔΗΝ θα κινηθεί νομικά κατά των αρνητών των εμβολίων

Με μια οργισμένη ανακοίνωση, απαντά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, στις συνωμοσιολογικές απόψεις που διατυπώθηκαν με αφορμή την...

Πρέπει να διαβάσετε

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ
Συνιστάται σε εσάς