Ελλάδα Πάτρα: Αντιεμβολιαστές απειλούν διευθυντή του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας»

Πάτρα: Αντιεμβολιαστές απειλούν διευθυντή του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας»

-

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο γνωστός «αντιεμβολιαστής» δικηγόρος και υπόδικος (εκκρεμεί η δίκη του) Νίκος Αντωνιάδης, τα έβαλε με το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας και δη με την Παθολογική Κλινική.

Σύμφωνα με το pelop.gr, αφορμή ήταν η περιπέτεια της υγείας ενός άνδρα 48 χρόνων, με πολλά προβλήματα υγείας, ο οποίος νοσηλεύθηκε εκεί, κόλλησε κοροναϊό και συγγενικά του πρόσωπα -όπως η αδελφή του … με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά παντρεμένη και μόνιμος κάτοικος Πατρών- υπέγραψε και τον πήρε σπίτι της.

Ο κ. Αντωνιάδης έκανε ανάρτηση, που φαίνεται πως ασκήθηκαν και πιέσεις με διάφορους τρόπους. Μάλιστα δέχθηκε τα δημόσια συγχαρητήρια της οικογένειας για τη βοήθεια που τους παρείχε. Ο δικηγόρος επεσήμανε: «Ο άνθρωπος αυτός μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο της Κοζάνης χρόνια τώρα. Με πολλά προβλήματα υγείας (σάκχαρο, αναιμία, νεφρά), εμβολιασμένος με δύο δόσεις, είναι το ένα από τα τρία ορφανά αδέλφια από την Κοζάνη. Η αδελφή του, … , αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Πάτρα λόγω δουλειάς. Πήρε μαζί της τον αγαπημένο της αδελφό για να τον φροντίζει. Και στις 5 Ιανουαρίου χρειάστηκε μία ακόμα εισαγωγή για τον ταλαιπωρημένο Αντώνη. Και από την ώρα εκείνη άρχισε η “προετοιμασία” της …. Οτι είναι “τελειωμένο χαρτί”, ότι “θα πεθάνει”, “αφήστε τον να πεθάνει εδώ”. Ο διευθυντής της Παθολογικής αυτά!!! Γιατρός!!!

Ασύλληπτα πράγματα!!! Ωσπου μία μέρα, επισκέπτεται τον αδελφό της η … αλλά αυτή τη φορά δεν την αφήνουν να τον δει. Είχαν, λέει, “ύποπτο κρούσμα” και ο αδελφός της ήταν πλέον και αυτός “ύποπτος”. Του είχαν κάνει, λέει, μοριακό. Και περίμεναν το αποτέλεσμα. Τα ξημερώματα στις 2 χτυπάει το τηλέφωνο της …. Από το νοσοκομείο. Η καρδιά της χτυπά δυνατά. Την κάλεσαν για να της πουν ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ότι ο αδελφός της θα μεταφερόταν στην κλινική Covid-19. Στις 2 τα ξημερώματα. Βγήκε το αποτέλεσμα. Εντάξει.

“Θα τον πάτε μέσα στη νύχτα στην κλινική covid; Θα τον λαχταρήσετε;”, ρωτά έντρομη η ….

-“Οχι, το πρωί θα τον πάμε”, ήταν η απάντηση.

Αλλά την κάλεσαν στις 2 τα ξημερώματα να της το πουν.
Η … άλλα πράγματα σκέφτηκε ότι είχαν κατά νου για αυτά τα ξημερώματα, αλλά κρατώ για τον εαυτό μου τη σκέψη της αυτή. Κατευθείαν οξυγόνο. Φυσικά.
Το είπε ο Νίκος Καπραβέλος. Πρωτόκολλο ΕΟΔΥ.
Θετικός = οξυγόνο.
Κάτι σαν εκεί στο Αίγιο.
ΧΑΠ = κόβιντ.
Κάτι σαν τον Θάνο Πλεύρη.
Εμφραγμα, καρκίνος, διαβήτης, τροχαίο, ιλαρά, νεφρά, απόπειρα αυτοκτονίας, με συνοδό κόβιντ = θάνατος κόβιντ.
Κάπως έτσι.
Τι; Φαγητό;
Είναι εποχές για σπατάλες;

Αν δεν έστελνε σήμερα φαγητό η … στο παράρτημα του “ΠΡΙΝΟΥ” στον Αγιο Ανδρέα, ο … θα άρχισε να μοιάζει με τα παιδιά στην Αφρική.
-“Να του κάνετε μοριακό, θέλω να τον πάρω σπίτι”, ζητά επιτακτικά η … από τον “γιατρό”.

Τα ίδια αυτός. “Τελειωμένη υπόθεση”, “τελειωμένο χαρτί”, “θα πεθάνει”, “αφήστε τον να πεθάνει εδώ”.
Προφανώς για να ξεφορτωθεί την … τής είπε ένα “καλά, θα επιληφθώ”, για το μοριακό.
Ο … ζητά απεγνωσμένα από την αδελφή του να τον πάρει από εκεί.
Να υπογράψει και να φύγει.
“Αν είναι να πεθάνω όπως λένε, θέλω να πεθάνω σπίτι μου, μαζί σου”…»!

«Κατασκευαστές μοριακού τεστ»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, έγινε επικοινωνία με το Νοσοκομείο ώστε να παραδώσει στην οικογένεια όλα τα δεδομένα του μοριακού τεστ. Μάλιστα έκανε λόγο για «κατασκευαστές» του μοριακού τεστ και ζήτησε επισήμως τα στοιχεία των ανθρώπων που το έκαναν.

Και συμπληρώνει: «Αρχίστε λοιπόν εκεί στον Αγιο Ανδρέα να ετοιμάζετε τα του πρώτου τεστ, κάντε το δεύτερο, δώστε στα αδέλφια τα δεδομένα πρώτα του αρχικού και μετά του δεύτερου, και ετοιμάστε το εξιτήριο. Εκτός, για να μη καθυστερούμε και να μην ταλαιπωρείστε και εσείς άδικα (…), μας πείτε ότι το αποτέλεσμα του μοριακού ήταν τελικά …”αμφίβολο” ή “αδιευκρίνιστο”.

Ποιος ξέρει, επειδή κάθε φορά με εκπλήσσετε, μπορεί αυτό να έχει βγει “έτσι κι έτσι”, “ναι και όχι”, “ποιος ξέρει”, και άλλα τέτοια χαριτωμένα που επινοείτε είκοσι μήνες τώρα, όταν “αρνητικοποιείτε” τους ασθενείς, πάντα βεβαίως αφού μπω εγώ στη μέση και αρχίσω και ζητάω..! “Γιατρέ”, όπως βλέπεις, απλώς ως “διευθυντή της Παθολογικής” σε αναφέρω, γνωρίζοντας ότι πολύς κόσμος απαιτεί να μάθει ποιος είναι αυτός ο γιατρός που μίλησε κατά αυτό τον άθλιο τρόπο στην αδελφή του … . Μπαινοβγαίνουν στο νοσοκομείο της Κοζάνης χρόνια τώρα, πάντα με τα ίδια μεγάλα προβλήματα, αλλά πρώτη φορά τους είπαν ότι ο … είναι “τελειωμένο χαρτί”.

Τελικά ο … μεταφέρθηκε πριν μερικές ημέρες στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Κωνσταντίνο Κούκιο, και σε αυτή την περίπτωση τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα. Ουδέποτε κάποιος γιατρός είπε ότι ο ασθενής είναι «τελειωμένος» όμως ενημέρωσε τους συγγενείς του για την δυσκολία της περίπτωσης. Σε σχέση με τα όσα ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος ισχυρίζεται, ο κ. Κούκιος παρέπεμψε σε ένα παλαιότερο άρθρο του, στο οποίο είχε μιλήσει για «τρωκτικά που επιτίθενται σε γιατρούς»!

Δεν είχε κατονομάσει τον κ. Αντωνιάδη. Δήλωσε όμως συνηθισμένος από τέτοιες επιθέσεις. «Λες κι εμείς που υπηρετούμε τον άνθρωπο θέλουμε να τον σκοτώσουμε, γιατί κάτι τέτοιο λέει ο κ. Αντωνιάδης. Αν είναι δυνατόν…» ξεσπά ο κ. Κούκιος.

Οι απειλές

Κάποιος συγγενής ή φίλος του ασθενούς (όχι η αδελφή του) δεν στάθηκε μόνο σε ευχαριστίες στον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος ανέδειξε το θέμα. Εφθασε σε σημείο να απειλεί γιατρούς της Παθολογικής Κλινικής. Με σχόλιο που έκανε στο facebook κάτω από την ανάρτηση του υπόδικου δικηγόρου, αποκάλεσε το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» «κολαστήριο covid» ενώ τόνισε πως «από εκείνον δεν τη γλυτώνει κανείς».

Δεν είναι η πρώτη φορά που γιατροί απειλούνται από αντιεμβολιαστές

Πρόσφατα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου είχε δηλώσει: «Λαμβάνω μέτρα προστασίας γιατί υπήρχε ατομική στοχοποίηση. Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουν καθημερινά οι γιατροί από μία μικρή μειοψηφία της χώρας, η οποία θεωρεί ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία»!

Να θυμίσουμε ότι η κυρία Μαστοράκου είχε αναφερθεί και στις νομικές απειλές που δέχονται συνάδελφοί της σε όλη τη χώρα: «Είναι ακραίες οι συμπεριφορές- ζητούν ακραία πράγματα, αμφισβητούν τους θανάτους από covid ζητούν εκταφές και απειλούν με μηνύσεις και αγωγές τους γιατρούς.

Αυτό που φαίνεται είναι να έχει στηθεί μία βιομηχανία σε βάρος γιατρών. Οι δικηγόροι που εμπλέκονται είναι από όλη τη χώρα. Υπάρχουν απειλές μηνύσεων και ζητούν επαλήθευση ευρημάτων των νοσοκομείων. Είμαστε σε μία πάρα πολύ δύσκολη φάση. Ευτυχώς έχουν ενεργήσει οι δικαστικές αρχές βάζοντας κάποιο φρένο. Εμείς ζητάμε να υπάρξει προστασία του ιατρικού κλάδου. Ζητάμε ακαταδίωκτο με την έννοια της προστασίας της επιστημονικής αλήθειας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tanea.gr

Τελευταία νέα

Ο εφιάλτης του ΣΥΡΙΖΑ και το σύστημα 4-4-2

Ηταν 19 Ιουλίου του 2020. Η πολιτική συζήτηση τότε είχε βασικά στο κέντρο της την πανδημία και παράλληλα το...

Τεντόγλου: «Eφέτος θα είμαι αήττητος και θα κάνω μεγάλη επίδοση στο παγκόσμιο»

Δεσμεύθηκε ότι θα βγάλει τη σεζόν χωρίς να χάσει ούτε έναν αγώνα και ότι θα κάνει μεγάλη επίδοση στο...

Εκλογές στην Τουρκία: Τα παραλειπόμενα της κάλπης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές στην Τουρκία. Η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι αρκετά μεγάλη, και αυτό οφείλεται κυρίως στην...

ΑΤ Ομόνοιας: Νεκρός γερμανός πολίτης – Πληροφορίες ότι έπεσε από το κενό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο ΑΤ Ομόνοιας, τα ξημερώματα της Κυριακής, το οποίο κατέληξε με έναν άντρα νεκρό. Οι πληροφορίες...

ΛεΜπρόν: Είμαι έτοιμος να πάρω τους Λέικερς στους ώμους μου

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι έτοιμος να πάρει τους Λέικερς στους ώμους του ύστερα από τον τραυματισμό του Ντέιβις στο...

Τσίπρας: Οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εξαντληθούν στο λογότυπο – Θα αφορούν και πρόσωπα

Στο κατά πόσο υπάρχει μετατόπιση του εκλογικού σώματος «δεξιότερα», αλλά και στο κατά πόσο χρειάζεται εκτός από σήμα, να αλλάξει...

Πρέπει να διαβάσετε

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ
Συνιστάται σε εσάς