Ομάδα Ο Καραπαπάς διέσυρε τις ομάδες που «τορπιλίζουν» το πρωτάθλημα...

Ο Καραπαπάς διέσυρε τις ομάδες που «τορπιλίζουν» το πρωτάθλημα – «Θα παίζετε μόνοι σας»

-

Βρισκόμαστε μόλις 12 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ακόμα δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως πάμε για… σέντρα. Το «μέτωπο» των ομάδων που δεν ψηφίζουν την προκήρυξη με πρόφαση τα τηλεοπτικά παραμένει… ενεργό εντός λίγκας, με αποτέλεσμα ούτε στη σημερινή Γενική Συνέλευση να προκύψει πλειοψηφία.

Η ψηφοφορία έβγαλε «7-7», με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Άρη, Ατρόμητο, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα να ψηφίζουν «ναι» στην προκήρυξη και τους ΠΑΟΚ, Βόλο, Λαμία, Παναιτωλικό, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρα και Ιωνικό (με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ οι υπόλοιπες δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη) να εξακολουθούν να είναι αρνητικοί.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση όπου θα απαιτείται εκ νέου αυξημένη πλειοψηφία, με τις εφτά ομάδες πάντως να… τορπιλίζουν το πρωτάθλημα λίγες μέρες πριν την έναρξή του, χωρίς να σκέφτονται τον προγραμματισμό ακόμα και τον ίδιων των προπονητών τους.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας εντός Superleague έβγαλε στη… σέντρα τις ομάδες που δεν ψηφίζουν την προκήρυξη, εκτοξεύοντας… ρουκέτες.

«Το μήνυμα λοιπόν είναι ξεκάθαρο. Τόσο καιρό μας λέτε εκβιαστικά να παίξουμε μόνοι μας και ότι δεν θα αρχίσετε το Πρωτάθλημα. Σας λέμε κι εμείς ότι αν ξεφτιλίσετε κι άλλο το Πρωτάθλημα, τότε εσείς θα παίζετε μόνοι σας στο τέλος της ημέρας.

Ας μάθει λοιπόν η ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη τι πραγματικά συμβαίνει. Θα σας πούμε εμείς τι συμβαίνει και φυσικά θα το δημοσιοποιήσουμε. Ομάδες με 300 φιλάθλους που αν έχει κρύο είναι 150 στο γήπεδο και 150 τηλεθεατές, ομάδες με 30 δημοτικούς υπαλλήλους, απειλούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα.

Παίρνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από το στοίχημα μετά από αγώνα που οι μεγάλοι έδωσαν και θέλουν και άλλα 2 από την τηλεόραση. Να έχουν 3,5 εκατομμύρια έσοδα μόνο από αυτά με 1 εκατομμύριο μπάτζετ!

Μάθατε τι γίνεται στην Ευρώπη ξαφνικά; Θέλετε κριτήρια; Ας ξεκινήσουμε από τα σοβαρά.

Για παράδειγμα ομάδα που δεν κόβει 1200 εισιτήρια μέσο όρο να μην παίζει Super league», τόνισε ο Καραπαπάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα του στοιχήματος.

«Και πάμε και στο θέμα του στοιχήματος τώρα. Επειδή λέτε ότι ξέρετε τι γίνεται. Όπου λοιπόν υπάρχουν χρήματα από το Στοίχημα, αυτά δίνονται με εμπορικά κριτήρια. Δίκαιο δεν είναι; Έτσι δε γίνεται σε όλη την Ευρώπη; Ε έτσι πρέπει να γίνει και εδώ.

Σας πάνε από το χέρι να πάρετε τηλεοπτικό συμβόλαιο και εσείς κάνετε επιθέσεις. Αυτά βλέπουμε εδώ. Μάθαμε ότι υπάρχει και ένα χαρτί περί τηλεοπτικών που υπέγραψαν κάποιες ομάδες που προβλέπει και ρήτρες 1 εκατομμυρίου.

Αυτά τα χαρτιά πρέπει να τα αφήνετε στις τουαλέτες σας τα βράδια. Αυτό το χαρτί δεν έχει καμιά αξία σε κανένα δικαστήριο και το ξέρετε. Και αφού τέλος πάντων θέλετε να είστε μαζί, καλή επιτυχία, να είστε. Αλλά την προκήρυξη γιατί δεν την υπογράφετε; Γιατί εκβιάζετε για να πάρετε όσα νομίζετε πως σας κάνουν καλό.

Κανέναν δεν πείθετε. Τα συνδρομητικά για τα οποία δεν υπάρχετε και δεν έχετε πελάτες ήδη γελάνε μαζί σας, ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει να σας ταΐζει με ΕΡΤ για τα ψηφαλάκια, οπότε στο τέλος της ημέρας τις ομάδες σας ζώνετε με εκρηκτικά.

Και επειδή είναι καλές οι γραφικότητες για να γελάμε αλλά έτσι όπως πάει εδώ θα γελάνε όλοι μαζί μας εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι από σήμερα τελείωσαν τα ψέματα.

Σας καλούμε όλους να σκεφτείτε το ποδόσφαιρο και να ψηφίσετε την προκήρυξη. Ακόμα και στο μέτωπο των 6 υπάρχουν ομάδες που δεν καταλαβαίνω πως τορπιλίζουν το Πρωτάθλημα όλο. Δηλαδή δε θέλετε εσείς να κάνετε ένα προγραμματισμό; Τι λέτε στους προπονητές σας;».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tanea.gr

Τελευταία νέα

Χαλκίδα: «Είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια αλλά…» – Ανατριχιαστική η κατάθεση της 12χρονης

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία της 12χρονης στη Χαλκίδα, ότι η μητέρα της και ο σύντροφός της προχωρούσαν επανειλημμένα...

Νίκος Ανδρουλάκης: Η απιστία είναι διαφθορά κ. Καραμανλή, που έχετε το θράσος να το παίζετε και θύμα

«Η απιστία είναι διαφθορά κ. Καραμανλή», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη συζήτηση της πρότασης...

Τσικίνιο: «Η ισοπαλία δεν μας αρκεί»

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η ισοπαλία δεν είναι αρκετή. Στόχος μας είναι η κατάκτηση...

Βιώσιμος τουριστικός προορισμός η Ρόδος

Την ανάδειξη της Ρόδου στον πρώτο βιώσιμο τουριστικό προορισμό διεθνώς προβλέπει η στρατηγική συμμαχία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με...

Στα 418 τα μεταλλαγμένα κρούσματα στην Ελλάδα

Στα 15 ανέρχονται τα νέα μεταλλαγμένα κρούσματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του Εθνικού Δικτύου Γονιδιωματικής...

Κρήτη: Ανακάλυψαν τους καλλιεργητές σε μεγάλη χασισοφυτεία στον Μυλοπόταμο

Δεκαπέντε μήνες μετά, κατάφεραν οι αστυνομικοί να ταυτοποιήσουν τους καλλιεργητές της μεγάλης χασισοφυτείας που είχαν εντοπίσει τον Μάιο του 2021...

Πρέπει να διαβάσετε

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ
Συνιστάται σε εσάς