
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν από την επίθεση που δέχθηκε η Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία στην Άγκυρα. Στη διάρκεια της επίθεσης, ομάδα ένοπλων δραστών άνοιξε πυρ, προκαλώντας πανικό και αναστάτωση. Σε ένα βίντεο διακρίνεται η στιγμή που οι δράστες αποβιβάζονται από ταξί και αρχίζουν να πυροβολούν.
Άλλες λήψεις από τις κάμερες ασφαλείας της πύλης της βιομηχανίας δείχνουν έναν βαριά οπλισμένο άντρα και μια γυναίκα να πλησιάζουν την είσοδο, με ένα όχημα πίσω τους και έναν άνδρα πιθανόν νεκρό στο έδαφος. Σε ένα ακόμα βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να πυροβολεί κατά ριπάς, εντείνοντας την αγωνία όσων παρακολουθούν.
Το ιδιωτικό κανάλι NTV ανέφερε ότι η ομάδα των δραστών προσέγγισε την είσοδο του συγκροτήματος κάνοντάς το κατά τη διάρκεια της αλλαγής του προσωπικού ασφαλείας. Τουλάχιστον ένας εκ των επιτιθέμενων πυροδότησε βόμβα, ενώ άλλοι κατάφεραν να εισέλθουν στο κτίριο. Οι ανεξέλεγκτοι πυροβολισμοί προκάλεσαν τρόμο, και υπάρχουν υποψίες ότι κάποιοι από το προσωπικό ενδέχεται να έχουν κρατηθεί ως όμηροι.
Πηγή: tanea.gr